Blog

Gepersonaliseerde projecten

Het Creëren van een Dom Benedictine Kunstwerk

Bij MemoryArt geloven we dat elk kunstwerk een verhaal vertelt. Dit werd eens te meer duidelijk bij een recent project, waar we het genoegen hadden een gepersonaliseerd kunstwerk te creëren voor een klant met een bijzondere voorliefde voor Dom Benedictine.

De Initiatie van een Uniek Idee

Het avontuur begon met een eenvoudige aanvraag: een klant, wiens favoriete drank Dom Benedictine was, wilde deze passie vereeuwigd zien in een kunstwerk. Deze aanvraag zette ons aan het denken over hoe we een drankfles konden transformeren tot een artistiek en persoonlijk statement.

Samenwerking

Onze eerste stap was het begrijpen van de klant’s visie. Dit vereiste overleg, waarbij we niet alleen luisterden naar zijn wensen, maar ook suggesties deden om zijn idee verder te verfijnen. De klant koos uiteindelijk voor een middelgroot kunstwerk met de Dom Benedictine fles als centraal element.

Voor de achtergrond en lijst werd gekozen voor stijlvol zwart, wat een elegant contrast vormde met het kunstwerk. Deze keuze onderstreepte de verfijning van de drank en gaf het geheel een moderne, chique uitstraling.

Creatieve Innovatie

Bij MemoryArt streven we ernaar om meer te bieden dan een simpele reproductie. We wilden het kunstwerk een extra dimensie geven. Daarom stelden we voor om de epoxy in een karamelachtige kleur te gieten, een knipoog naar de kleur van de Dom Benedictine. Dit detail zorgde voor een visuele en symbolische verbinding met de drank.

De creatie werd verder verfijnd met aandacht voor de kleinste details, zoals de nauwkeurige weergave van de dop, het label en het toevoegen van glimmende randen voor een indruk van diepte. Deze elementen verrijkten het kunstwerk, waardoor het echt persoonlijk werd.

Klanttevredenheid: Een Geslaagd Project

Na drie dagen zorgvuldig werk was het kunstwerk klaar. Het was niet alleen een succes in termen van esthetiek, maar het voldeed ook volledig aan de verwachtingen van de klant. De tevredenheid en waardering van de klant waren voor ons de grootste beloning.

Uw Verhaal, Onze Canvas

Dit project is slechts een voorbeeld van hoe persoonlijke verhalen en voorkeuren kunnen worden omgezet in kunst. Heeft u ook een idee of een herinnering die u wilt omzetten in een kunstwerk? Bij MemoryArt staan we klaar om uw visie te realiseren. Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij denken met u mee, bespreken de mogelijkheden en helpen u bij het creëren van een kunstwerk dat uw persoonlijke verhaal vertelt.
Winkelwagen
Scroll naar boven